COCOON søger en dedikeret intern salgsassistent

  • Har du et positivt mindset og et højt drive?
  • Ser du løsninger fremfor udfordringer?
  • Begejstres du af at rådgive kunder og supportere vores salgsteam?

Din hverdag:

Fokus for COCOONs kundeservice er at yde den bedste support for vor forhandlere og sælgere, både på telefon og mail, hertil hører også produktrådgivning, support og ordreopfølgning i vores online portaler samt retur- og efterservice behandling,

Hvem er du?

Du har en uddannelse indenfor administration, salg eller handel. Du har praktisk erfaring fra lignende funktion eller har måske haft relevante studiejobs i en international virksomhed.

Du kommunikerer korrekt og ubesværet på dansk og engelsk, både i skrift og tale.

Du har flair for IT og har arbejdet med outlook & officepakken samt evt. også med NAV.

Du er imødekommende og hjælpsom og du begejstres af at levere en god kundeservice og support til vores kunder og sælgere og har lyst til at bidrage til vores fortsatte vækst.

Du har både teamånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du har gå-på-mod, et højt drive og er proaktiv og engageret.

Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver, ligesom du arbejder struktureret og har øje på detaljen. Du evner at skabe overblik i en travl hverdag og overholde deadlines.

Din motivation;

Du er ihærdig, kvalitetsbevidst og drives af at sikre langvarige relationer til vores kunder. Du brænder for at yde det bedste, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes.

Praktiske informationer;

Da vi lægger stor vægt på at være til stede, når kunderne og sælgerne har brug for det, vil du få faste arbejdstider i Fårvang, der typisk ser ud som følger:

Mandag, tirsdag og torsdag: 8:00-16:30

Onsdag: 8:00-16:00

Fredag: 8:00-15:15

Send ansøgning & CV til info@cocooncompany.dk inden 12. juli 2021.

Lidt om COCOON COMPANY:   

Vores ønske om en grønnere verden

Idéen bag Cocoon Company startede med et ønske om en grønnere verden ved at udvikle 100% naturlige og allergivenlige produkter med fokus på økologi, bæredygtighed og et godt sovemiljø. En verden, hvor produkter ikke behøver at være kemisk konstruerede for at være bedst. Vi ønsker en mere naturlig og bæredygtig tilgang til produkter, og mere fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Vores mission er derfor tydelig – at udvikle innovative økologiske produkter med fokus på en bæredygtig og social ansvarlig produktion, der sikrer kunden et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk produkt