"God søvn er den største luksus"

Tilbage til oversigten
oprettet d. Kommenter på indlægget

“God søvn er den største luksus”

- med model og influencer Philine Roepstorff

Men den gode søvn er langtfra en selvfølge. Og måske netop derfor, føles det som den største luksus, når vi får vores 7 timers søvn.

På lige fod med en selvplejende massage, en løbetur i frisk vind, en kop kaffe i den tidlige morgensol før børnene vågner. Alle de ting vi hver især gør for at lade batterierne op.

Og hvorfor er det nu sådan, at god søvn ikke bare er en selvfølge?

Der kan være mange faktorer i vores hverdag, der påvirker vores nattesøvn. Stress, nervøsitet og bekymringer forringer søvnkvaliteten og gør det svært at falde til ro.

Brug af telefoner og skærm inden sengetid, har også vist sig at påvirke vores søvnrytme negativt.

Vi lever i en tid med rigtig meget fokus på sundhed og livsstil. Det er ikke længere ”smart ” kun at sove 5 timer om natten. I dag er søvn ligestillet med, at vi prioriterer motion, kost og andre former for selvpleje, vi gør for at opretholde et sundt liv.

“Søvnen er blevet et symbol på, hvor meget overskud vi har og hvor sunde vi er…”. Siger søvnforsker Birgitte Rahbek Kornum, der i 2019 udgav bogen Forstå din søvn.

 

Men søvnen er ikke bare vigtig for vores velbefindende, sundhed og livskvalitet. Den er altafgørende for, hvordan vi fungerer i de vågne timer.

Søvn, motion og kost går hånd i hånd og er styrende for, hvor godt vi kan præstere på vores job, hvor meget overskud vi har til vores børn og vores oplevelse af at have en krop og et sind i balance.

Uanset hvad dine grunde til, at søge en bedre nattesøvn måtte være, så vil investeringen i et rent og naturligt sovemiljø være et oplagt sted at starte. Skab dig selv en blød og behagelig base for din søvn. Et sted hvor du kan trække dig tilbage og finde ro og hvile. 

 

For nylig blev vi kontaktet af Philine Roepstorff, der var på udkig efter de optimale forhold for den gode søvn, til hende selv og hendes kæreste. De lever begge travle liv og har virkelig mærket, hvor stor en forskel en god nattesøvn, har for deres evne til at præstere og føle sig godt tilpas dagen efter.

Vi bliver naturligvis altid glade, og ikke mindst stolte, når vores produkter er med til at gøre en forskel i folks liv. Det er jo lige præcis derfor, at vi gør hvad vi gør.

Her kan du kan læse Philine’s tanker om den gode søvn og om hvordan vores soveprodukter tilfører lidt ekstra luksus til hverdagen:

 

"Min kæreste og jeg lever et travlt liv og er altid på farten, derfor er det ekstra værdsat for os at vores sovemiljø spiller. Søvn er rigtig vigtigt for os og det skal helst ikke "bare" være søvn, men rigtig god kvalitetssøvn.

Vi skal begge to præstere meget i løbet af dagen og vi mærker lynhurtigt, hvis søvnen ikke er i top. Det har vi simpelthen ikke råd til at gå på kompromis med. Vi går derfor meget op i, at vores sengemiljø kan understøtte vores søvn bedst muligt og være kemifrit, allergivenligt og åndbart. 

Især det sidste vægter vi virkelig højt! For os er det altafgørende for en god søvn, at vi ikke vågner op og fryser eller sveder, men at vi føler en jævn kropstemperatur og at kroppen kan ånde.

Om sommeren bruger vi Cocoon’s silkedyner - de er simpelthen helt fantastisk bløde og vigtigst af alt kan huden og kroppen ånde, selvom det er varmt. Vi bryder os ikke om at sove kun med lagner når det er rigtig varmt, det er slet ikke hyggeligt... Vi sover bare bedre med en hyggelig dyne, men uden at vi får det overvarmt. Vi har nok alle sammen prøvet at vågne og være overhedede og svedige, men generelt set i Cocoons produkter kan huden altid ånde. 

Om vinteren skifter vi til Cocoon’s ulddyner.. de er lidt tungere end vores silkedyner på den bedste og hyggeligste måde. Når vi putter os i vores ulddyner, føles det som et langt kram og de luner helt fantastisk godt uden at være for varme. Jeg har altid været en rigtig frossenpind om vinteren og ligget med to dyner, strømper, uldtøj og stadig frosset, til trods for at varmen også har kørt.

Med ulddynen i heavy har jeg haft det så skønt lunt og slet ikke frosset. Det vil jeg næsten kalde et mirakel. 

Siden vi skiftede vores dyner, puder og sengelinned til Cocoon, har vi sovet mærkbart bedre og haft færre opvågninger ved enten at fryse eller være svedig. Nu er vores sovemiljø behageligt og føles altid friskt at komme hjem til.

Det er betryggende at vide, at det er 100% kemifrit og naturligt. Sengetøjet er i den lækreste og blødeste bomuldskvalitet, med en ”crinkled” feeling som jeg bare elsker følelsen af på min hud. 

Hver gang jeg har veninder overnattende, spørger de ind til mit sengetøj fordi det føles SÅ godt! Jeg vil til enhver tid anbefale Cocoon til alle som går op i deres søvn og som ønsker et åndbart, naturligt og allergivenligt sengemiljø.

God søvn er den største luksus!

- Philine"

Blog kommentarer
Kommenter på indlægget