MØD FAMILIEN DAHLMANN

Historien om Cocoon Company

Idéen bag familievirksomheden Cocoon Company startede i 2011 med et ønske om at skabe en grønnere verden ved at udvikle 100% naturlige og allergivenlig produkter med fokus på økologi, bæredygtighed og miljø. Faktisk startede historien om Cocoon Company længe før år 2011. Nærmere specifikt startede idéen helt tilbage fra da vores yngste søn, Phillip, var lille. Phillip havde det utrolig varmt om natten og vågnede ofte helt fugtig af sved. Vi prøvede alle de traditionelle soveprodukter, som dun, fjer og skum, men lige lidt hjalp det.

I vores søgen efter alternative materialer faldt vi over naturfiberen kapok, som er fantastisk til at regulere varme og fugt. Det er igennem udviklingen af disse kapokprodukter, at vi fandt løsningen for vores søn, men også ønsket om at skabe de bedste og mest naturlige soveprodukter for andre, så også de kunne opnå en perfekt nattesøvn.

Siden da er Cocoon Companys sortiment vokset med flere kapokprodukter, en uldserie, produkter med majsfiber og nu også en vaskeserie. Vi arbejder løbende på at udvikle de bedste og mest naturlige produkter til gavn for både naturen og vores kunder. 

Vi håber, at du får stor glæde af dit økologiske og bæredygtige produkt fra Cocoon Company.

De bedste hilsner Phillip, Martin, Jane & Torben

Familien Dahlamnn, Cocoon Company

På portrættet ses Martin, Torben, Phillip og Jane Dahlmann

Navnet Cocoon Company stammer fra tanken om en lille grøn og miljøbevidst virksomhed der, som en puppe, udvikler sig til en grøn og bæredygtig sommerfugl. En sommerfugl der er din garanti for et naturligt, allergivenligt, kemifrit og økologisk soveprodukt!