Organic Yoga

Organic yoga

Hvorfor dyrke yoga og hvorfor er det godt for alle?

Mange tror ikke de er smidige nok til at dyrke yoga, men yoga handler ikke om kun om smidighed. Yoga er for alle og gør godt på flere måder, smidighed er blot en ekstra fordel, der følger med når man dyrker yoga. Faktisk er det lige netop dem som har stive muskler og led, som vil se de største fordele ved yoga og glæden ved netop at forbedre sin smidighed. Der er så mange gode fordele ved at dyrke yoga;

 • Man bliver mere bevidst om sit åndedræt og lærer derved at berolige sig selv og styrke sin lungemuskulatur. Dybe vejrtrækninger kan afstresse kroppen, berolige dit nervesystem og give mere energi
 • Man får mere balance i kroppen, styrker muskulaturen, sener og led. Nogle siger at balancestillinger udfordrer sit ego, fordi man skal acceptere, at man nogle gange ikke har en særlig god balance og lærer derved at acceptere noget der ikke er perfekt.
 • Man får løst op for spændinger og skaber en bedre balance i kroppen, får strækket for korte muskler og får opstrammet andre.
 • Man får langsomt arbejdet sig hen imod en større velvære og en forbedret smidighed, som man slet ikke kan undvære når man først er kommet i gang.
 • Man lærer at lægge sit fokus og energi det rette sted. Alt for mange lægger alt deres energi og fokus på de rette stillinger i yoga, men det vigtige er at aktivere lige netop de muskler der skal bruges og slappe af i dem som ikke skal bruges. Man øger dermed sin kropsbevidsthed.
 • Yoga giver ikke blot mulighed for at træne sine muskler og give bedre smidighed, men giver en indre ro og man lærer at hvile mere i sig selv, som giver glæde og overskud i hverdagen.

Cocoons sommerfugl der er din garanti for et naturligt, allergivenligt, kemifrit og økologisk produkt!

Cocoons sommerfugl der er din garanti for et naturligt, allergivenligt, kemifrit og økologisk soveprodukt!

I Cocoon lægger vi stor vægt på balance i naturen og balance i en travl hverdag. Derfor har det også været vigtigt for os at udvikle nogle bæredygtige & naturlige yoga produkter, som kan gøre din yoga endnu mere behagelig. Ønsker du ekstra støtte når du dyrker yoga er vores yogapuder supergode til de siddende og liggende stillinger, uanset om man er nybegynder eller garvet yogaudøver.

Du vil hurtigt opdage, hvordan du med en yogapude eller yogapølle kan koncentrere dig bedre om at udføre dine øvelser korrekt og dermed få mere ud af dine øvelser. Når du sidder på yogapuden, øger du blodcirkulationen i benene og gør det mere behagelig at dyrke de siddende stillinger. Den lange yogapølle er helt fantastisk som støtte ved din ryg, ben og knæhaser og super at bruge til afspændingsøvelser. Den har en praktisk bærerem i den ene ende, samt en lynlås så betrækket let kan tages af og vaskes ved 40°. Puden har indvendigt betræk udenom kapokfyldet.

Vores helt unikke og håndvævede yogamåtte, der er vævet af kvinder i Indien, er udført i 100% økologisk og ubehandlet bomuld. Den er helt uundværlig, hvis du elsker at dyrke yoga eller meditere.

Organic yoga

Vores sortiment består af

 • Yogapølle med praktisk bærerem. Udført i 100% økologisk bomuld og med fyld af naturfiberen kapok.
 • Rund yogapude med praktisk bærerem. Udført i 100% økologisk bomuld og med fyld af naturfiberen kapok.
 • Bønneformet yogapude: kommer efteråret 2020.
 • Økologisk yogamåtte i 100% økologisk & håndvævet bomuld (uden naturgummi)
 • Økologisk yogamåtte i 100% økologisk & håndvævet bomuld (med naturgummi)

Forslag til rengøring af Cocoon yoga produkter

 • Yogapølle

  Produktet har lynlås, så betrækket kan aftages og vaskes ved 40°. Puden har inder betræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes.

 • Rund yogapude 

  For at bibeholde pudens fyld i bedste stand, anbefaler vi pletrens af puden. Tag blot en opvredet klud med lidt lunkent vand og gnid forsigtigt på pletten. Lad den efterfølgende ligge tørre. 

 • Yogamåtte 

  Hvis måtten er blevet meget beskidt anbefaler vi professionel rens af denne håndvævede yogamåtte. Hvis den ikke er beskidt, men blot syntes den lugter lidt af sved, kan du gøre følgende:
  Fyld en lille sprayflaske med 2/3 vand – gerne destilleret vand, 1/3 hvid eddike, 1-2 dråber ren æterisk økologisk olie (se vores lavendel og palmarosa olie) – spray lidt af væsken jævn fordelt på måtten og lad det sidde 2 minutter. Hæng den op og skyld forsigtigt måtten med rent vand og lad den hænge til tørring et tørt og ventilerende sted.