Hvad er forskelLEN på
Sebra senge, Juno senge og SEBRA Kili senge?

For at komme til sengenes oprindelse skal vi helt tilbage til år 1942-43. Deromkring designede arkitekt Viggo Einfeldt Juno sengen. Juno senge blev hurtigt kendt som Lille Per senge, mens senges popularitet strøg til tops. I dag er sengen blevet et ikon inden for dansk design. Efter arkitekt Viggo Einfeldts død genoptog Sebra Interiør produktionen af sengen, men under et nyt navn: Sebra Kili sengen. I dag er sengen blot kendt under navnet Sebra sengen.

Læs mere

I tidens løb er der foretaget flere justeringer på sengeklassikeren. Dog kan du stadig finde alle tre varianter rundt omkring, netop for designklassikeren ofte går i arv i familien. Det kan dog være meget svært at kende forskel på de tre modeller og hermed finde ud af, hvilken madras du skal vælge til sengen. Men der er alligevel nogle små designforskelle, som gør, at vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har Juno sengen, Sebra Kili sengen eller Sebra sengen.

Juno senge

Den originale Juno seng kan kendetegnes ved at benet går over sengekanten. Dvs. at den originale Juno seng ikke har en glat sengekant. 

Sebra Kili senge

Har du en Sebra Kili seng, kan du kende den ved at Kili sengen har plexiglas oppe omkring sprosserne på endegavlene, og det har Sebra sengen ikke. 

Sebra senge

I dag bliver Sebra sengen produceret af Sebra Interiør. Sebra sengen ligner både Juno sengen og Kili Sengen, men den har en glat sengekant og ingen plexiglas. Har du købt en helt ny seng ved din lokale forhandler? Så er det nok Sebra sengen, du har anskaffet dig. 

Vis mindre

Shop til Sebra Kili sengen

-20%
-20%
-20%
-20%

Shop til Sebra Baby & Junior

-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%

Shop til Sebra junior & grow

-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%